Skip to content
← Back to Community
Why when I run this code, there is nothing in my GUI
Profile icon
KennethLeeLee1

Currently, I am programming in Python using PyQt5.
When I run this code on my computer without using Replit, it works fine with all the interaction that appears. Like

image

However, when I run it in Replit with the same code, it appears like the following.

image

Is there any way how to fix that it is visible that looks the same from the previous image?

Here is the link for my repository for the code to test it out:
https://replit.com/@KennethLeeLee1/Testing#main.py

Voters
Profile icon
azlancoding
Profile icon
KennethLeeLee1
Comments
hotnewtop
Profile icon
EpicGamer007

you cant change it , it will always look like that. It appears you are on a windows machine so it looks like the image above, however, I believe it looks different because each repl has its own "linux" machine, im not sure what to call it. But anyways, linux and windows are both completely different operating systems, and each program will change depending on the operating system's behavior so there is nothing you can do about that, sorry

Profile icon
KennethLeeLee1

@EpicGamer007 Is there any way to update the code so that it will run in the Linux system? or do I need to do something because I know some code can run it online using PyQt5. For example, https://replit.com/talk/share/Web-browser-made-with-PyQt5/42183

Profile icon
EpicGamer007

@KennethLeeLee1 im not sure, I know QT is crossplatform so I am not sure why it isnt working. and personally, I have never ued pyqt(or qt) so I am not sure what code you need to change if you need to change any at all