Skip to content
← Back to Community
CSS Updates not registering (again)
Profile icon
GamerCoder215
I've asked this question before

Hello,
I've had this problem before and it's happening again:
CSS and JS scripting updates are not registering on site preview.

I've thought about creating a new REPL and pasting the code again, but it isn't working.

The main problem is that updates to the HTML itself are working, but if I edit my style.css or any .js scripts then the same design/errors will pop up.

My link to the existing repl is here.

Please Help!

Answered by Coder100 [earned 5 cycles]
View Answer
Voters
Profile icon
GamerCoder215
Comments
hotnewtop
Profile icon
Coder100

Didn't I tell you?

Anyways the files probably didn't get uploaded correctly, try renaming the files not updating to something else and renaming it back.

Profile icon
GamerCoder215

@Coder100
You didn't tell me.

Profile icon
Tycho112

@Coder100 Thank you so much!

Profile icon
Coder100
Profile icon
RYANTADIPARTHI

Ok, try these things:

  • try doing inline styling, or put a <style> tag in the HTML and do it there
  • just put style.css, and don't use folders. Try that if it works.
Profile icon
GamerCoder215

Note: This issue is not specifically for site preview, but it doesn't register on the iframe or the site itself.

Profile icon
realTronsi

@GamerCoder215 unfortunately it is blocked for me, but try clearing your cache and cookies to see if it helps.

Profile icon
GamerCoder215

@realTronsi
I've cleared all of my cached images/files and cookie data, but no sign of working.