Skip to content
← Back to Community
A problem with blue blur...
Profile icon
LordLucass

Why are these blue "stains" appearing? How can I remove them? They're getting in my way!
Screenshot_1

Answered by Bookie0 [earned 5 cycles]
View Answer
Voters
Profile icon
LordLucass
Comments
hotnewtop
Profile icon
Bookie0

Lol I have no idea what that is, perhaps try to reload the page? Can you also show a screenshot of your whole IDE so we can get a sense of what's happening? Maybe it's because of an extension you have or a theme?

Otherwise yeah I'd say to submit a bug report here

Profile icon
LordLucass

@Bookie0
Hi. I reloaded the page several times and this problem still persists. Currently, my IDE works normal (as it did 1 hour ago more or less), currently I have 6 extensions, but only 3 work on repl.it, they are:

AHA Music - Music Identifier;
360 Total Security (my anti-virus);
Looper for Youtube

Only this.
Screenshot_2

Edit2: When I change the size of the console, the problem is "fixed" temporarily, after that, the problem persists.

Profile icon
LordLucass

@Bookie0
Hey, I just sent my report to replit. The problem persisted but this time with a different behavior, it appeared but disappeared in a matter of 2 to 4-5 seconds, very fast. Anyway, as I said before, I don't know if it's a problem in my IDE only, or if other people have it. I made the report, I hope it will be fixed. Thanks

Profile icon
Bookie0

@LordLucass
Ok so what about trying to disable those extensions (temporarily). Like make them inactive on the repl.it/your repl site. Try to see if anything is different.

Also, according to your screenshot, it seems fine. Can you take a screenshot with the problem (but the same full screen/everything on IDE format)?

Also what do you mean problem "fixed" temporarily? How long does it seem normal, then when does/how does it return back to that blue "stain"?

Thanks!

Profile icon
Bookie0

@LordLucass
Hum, so seems like it disappears after a few seconds. Is that ok?

Also if you make another repl, does the same problem persist?

I've personally never encountered this bug, and haven't seen any other questions like this one lol.

Yea, I'm pretty sure it's a bug. Report it, and that should be it. Hopefully a repl.it team member can address this issue!

Profile icon
LordLucass

@Bookie0
The problem is temporarily fixed when I change the size of the console (up and down, why I use the stacked layout), and a few minutes ago, a new behavior was triggered, it showed the blur but in a matter of seconds disappeared. All the extensions I use are activated only on Youtube, except the anti-virus one. But yes, I will disable and try to repeat the process to see if the problem persists.

Profile icon
Bookie0

@LordLucass
okay then, well hopefully it'll get fixed.

You could always try shooting an email to [email protected] if the problem is urgent, they usually reply within several business days.

Does this help?

Profile icon
LordLucass

@Bookie0
I opened a topic talking about the bug. If the same problem persists for a while longer I send them an email. I appreciate your help, thank you very much!

Profile icon
Bookie0

@LordLucass
alrighty, glad this helped! Mark as correct answer?
Hope it gets fixed! :D

Profile icon
LordLucass

@Bookie0
How could I mark as correct?

Profile icon
Bookie0

@LordLucass
You would click the checkmark next to the person's comment to select their answer if it helped you! ;)

Profile icon
Bookie0

@LordLucass
(guide if you need it!)

Profile icon
LordLucass

@Bookie0
i marked as corrected. I thank everyone who helped me.

Profile icon
Bookie0

@LordLucass
cool, glad this helped! :)

Profile icon
LordLucass
Profile icon
Hmwdlshmry6

هاي

Profile icon
RYANTADIPARTHI

Bug

that's probably a bug. Report this.

https://repl.it/bugs.

Profile icon
InvisibleOne

What lang?

Profile icon
LordLucass

@InvisibleOne
Javascript/NodeJS

Profile icon
InvisibleOne

Then Its probably a bug, report it here: bugs


@LordLucass