Skip to content
← Back to Community
(solved) Why is my Python stuff not working at all?
Profile icon
ZControls_Games

That's right.
Not even print('string') statement is working ;/

Voters
Profile icon
OathOfCode
Profile icon
ZControls_Games
Comments
hotnewtop
Profile icon
HarperframeInc

Maybe you are using Microsoft Edge. Repl stopped supporting it.

If this helped you, please upvote this post.

Profile icon
[deleted]

@HarperframeInc
Wait WHAT? Edge is a perfectly good browser.
Maybe that's why any python program wouldn't run when I was using edge...
Also why would they drop support for edge when it still works on internet explorer?

Profile icon
themaka

@GameMaster1928 - we do support Edge.
@HarperframeInc
- please do not tell people we do not support Edge.

Profile icon
[deleted]

@themaka, well python programs won't run on edge, so maybe that's a bug?

Profile icon
themaka

@GameMaster1928 I just ran a few on Edge -- are you still seeing this? Can you share a repl that isn't working in Edge?

Profile icon
[deleted]

@themaka Oh it works again now...
Time to switch back to edge

Profile icon
themaka

Thanks for confirming it works now, @GameMaster1928 !

Profile icon
[deleted]

@themaka You're welcome, they must have fixed it since I last used edge.

Profile icon
ZControls_Games

@HarperframeInc I always use Chrome.

Profile icon
[deleted]

I had this problem once, I copied the code and put it in a new repl, then deleted the old one.

Profile icon
ZControls_Games
Profile icon
jukangu16

Is there a problem with opera? I use an old mac, but even if I type just
print("literally anything") it doesnt work. And I couldn't find a solution in the internet, can someone help me please?

Profile icon
themaka

We've just made a change that should have corrected this for you. Please let us know if you still see it (or see it again).

Profile icon
ZControls_Games

The main point is that we should make developers aware.

Profile icon
VishnuB28

DUDE I COPIED MY REPL SO MANY TIMES INTO NEW REPLS AND IT STILL AINT NO WORKING U NKOW!!!!!!!!!!!!!!!!
I LOST 2500 LINES OF CODE IN TOTAL

Profile icon
Zavexeon
Profile icon
slip1244

@Zavexeon ask @timmy_i_chen or @themaka to help you restore the repl that got deleted

Profile icon
Zavexeon

@nithilan4 You pinged the wrong person lol. :P

I think you meant to ping @VishnuB28.

Profile icon
themaka

@nithilan4 If you know the repl's name, it's relatively easy to restore.

Profile icon
[deleted]

That is abug occoring sometimes. Workaround: Copy your code to a new repl. It should work then. if not, contact ushere again....

Profile icon
ZacharyWood

I agree with @GameMaster1928 You may have to delete the old Repl and make a new one.

Profile icon
Lord_Poseidon

Send us the link. It should be working

Profile icon
ZControls_Games

@Lord_Poseidon print("Welcome to your local bank.")

Profile icon
Lord_Poseidon

@ZControls_Games a link. Without that, we have no idea what is going on.

Profile icon
ZControls_Games

@Lord_Poseidon that is literally the only line of code I have.

Profile icon
Lord_Poseidon

@ZControls_Games it works perfectly. I just checked
This file cannot be displayed:

Profile icon
ZControls_Games

@Lord_Poseidon Ok.