Ask coding questions

← Back to all posts
What's going on with the hosting system
elburg

I suddenly can't load any of my projects with the current hosting system (..repl.co). id.repl.co still works but I prefer the normal one. what's going on?

Answered by MrVoo [earned 5 cycles]
View Answer
Voters
elburg
Comments
hotnewtop
MrVoo

Replit's website domains are acting a little funky, if you can find the non simplified version (which looks like a bunch of random numbers and letters) it should work as a temporary fix

elburg

@MrVoo ok ill try that. thanks.

CodingElf66

It takes a day or 2 to load the URL, so you'll just have to wait. Hope you can mark it as answered! If you have any additional questions, just ask!

elburg

@CodingElf66 but this never took as long as it used to be

CodingElf66

@elburg Then it's the Replit Service error, it sometimes does that because changing URLs can be tricky; it needs to load the data and transfer it to another URL, and it needs to check if that URL is used, etc.

ruiwenge2

@CodingElf66 it’s not supposed to load a day or two lmao

CodingElf66

@ruiwenge2 Yes it is if you ever tried it it would say "this may take up to 48 hours"

CosmicBear

@CodingElf66 but this time it was the repl.co domain that wasn't working. Not because it had to take up to 48 hours.

ruiwenge2

@CodingElf66 you mean custom domains? If it's configured correctly it should only take like 5 seconds

CodingElf66

@CosmicBear I know. I'm saying that maybe Replit just encountered an error, but the repl.co still takes up to 48 hours, maybe he just has to wait up to it then.

CodingElf66

@ruiwenge2 I did that and it said that, so idk shrug

ruiwenge2

@CodingElf66 no, you have to make sure you have the domain and the cname is correct

CodingElf66

@ruiwenge2 Ohh ok