Skip to content
← Back to Community
Weird Repl Glitch
Profile icon
MrTechy11

So, I'm making a Discord Bot on here, and there's this weird glitch where if I press the "run" button, everything works fine, but when I do a command on Discord it responds twice. Whenever I stop the repl, the bot stays online and only replies once. I was really confused, does anyone know if this is an intended feature? Thanks.

Voters
Profile icon
01smicha
Profile icon
MrTechy11
Comments
hotnewtop
Profile icon
syphonnnnn

did you find a fix? I'm facing the exact same problem rn, with two of my bots. The codes have never been run outside of replit

Profile icon
MrTechy11

@syphonnnnn
Yeah idk man, I didn't do anything and it stopped the day after, and then it happened on and off. It's really weird

Profile icon
01smicha

@MrTechy11
i have the same problem with mine at the moment. The only fix I can find is to change the discord bot token, and restart the repl with said token. It doesnt stop the other instances from running, but only the current instance will be able to respond because of the new key.

Profile icon
RYANTADIPARTHI

maybe it's a bug. Report this.

https://repl.it/bugs

Profile icon
ErrorNoInternet

Your Discord bot is still running somewhere else.
So if the one in your REPL is running, they both respond to the command. And if the REPL is not running, only the other one is responding.

Profile icon
MrTechy11

@ErrorNoInternet
The thing is that the repl is the only place where I host my bot...