Skip to content
← Back to Community
Waiting to reach replit through your domain freezing.
Profile icon
brandoge91

When trying to link my domain (stratus.fun) to my repl, it gets stuck on:
Waiting to reach replit through your domain. This can take up to 48 hours. Feel free to check back later.

and it keeps loading and doesn't stop. Any way to fixed this? I have tried both proxied and non-proxied through cloudflare.

Voters
Profile icon
Forstaken
Profile icon
planecarplaneca
Profile icon
brandoge91
Comments
hotnewtop
Profile icon
IOP3

Check your wifi

Profile icon
RYANTADIPARTHI

That's probably a bug. Try refreshing, or making a new repl. Maybe restarting or fork the repl. IF all fails, report to bugs.

https://repl.it/bugs

Profile icon
brandoge91

*i gave it 6 hours while i went to school, and when I came back it was still loading.

Profile icon
Forstaken

@brandoge91 Read my comment

Profile icon
YaShOp233

My Also Not Working Help Me Please

Profile icon
OnurKaan1

5bfa6001-3ba1-4e82-a368-2f8e8c99f511.id.repl.co

Profile icon
IsHacker

@Forstaken Do not use this method

Profile icon
IsHacker

If u bought the domain from cloudflare, check if your email is verified or not. If it's not, verify it and then link the domain to the repl.

Profile icon
Forstaken

I had the same problem, this worked for me:

  • Remove the "id" part of your url when adding the cname record, so for example:

Instead of:

somerandomidhere.id.repl.co

Do this:

somerandomidhere.repl.co

Profile icon
planecarplaneca

@Forstaken it worked for me before, but now it doesnt for some reason :C

Profile icon
planecarplaneca

I think ill try again

Profile icon
Forstaken

@planecarplaneca Try leaving the id part in there too

Profile icon
planecarplaneca

For some reason now I get this

https://storage.googleapis.com/replit/images/1643250675599_055dfad09e08f96ed49955cc297d46a0.png

Before it said that waiting for replit to reach your domain, now it says nothing :C

Profile icon
planecarplaneca

This is also happening to me.

Profile icon
3IMAD69

@planecarplaneca did you fix it , cuz im having the same problem

Profile icon
planecarplaneca

@3IMAD69 nope, still doesn't work for me

Profile icon
3IMAD69
Profile icon
planecarplaneca

@3IMAD69 tried it, still have a blank screen. going to try making a new repl and trying again

Profile icon
planecarplaneca

@3IMAD69 cant confirm if it works or not really because even after making a new repl I get a blank screen

Profile icon
planecarplaneca

@3IMAD69 oh it just loaded, but it says waiting for replit to reach your domain :(((

Profile icon
planecarplaneca

@3IMAD69 IT WORKED!!! I just had to put www.mydomain.com instead. I didn't read it very carefully :P tysm tho!

Profile icon
planecarplaneca

@3IMAD69 oof, I tried it on another domain and it didnt work that time :(

Profile icon
brandoge91

okay.