Skip to content
← Back to Community
Repl IDE problems
Profile icon
wjustin

At around 8:08 pm 28 June sunday my repl wasnt working!

https://repl.it/@wjustin/Echess#main.py

PLS DONT BE A REPL IT SYSTEM CRASH WORLDWIDE!!!!!!!!!!!!!!

every time i press run it says:

Oh No! The IDE is having a bit of trouble.
Parts of the IDE are not working correctly. Try reloading the page to get back to coding.
reload

are other people having this problem too???

BUT HERE IS THE CATCH

ONLY ONE OF MY REPLS DONT WORK THE REST WORK!
Does anyone know if pickle works???
i used it in the code

image

Answered by Bookie0 [earned 5 cycles]
View Answer
Voters
Profile icon
BaldyPotato21
Profile icon
CoolJames1610
Profile icon
wjustin
Comments
hotnewtop
Profile icon
Bookie0

hey, you should report this under bugs:
https://repl.it/bugs

ive also had this problems sometimes. you should try to reload the tab, delete it, or just restart/shut down your computer. or you coudl fork the repl.

hope this helps! =)

Profile icon
wjustin

@Bookie0 i tried reloading and stuff but ok

Profile icon
Bookie0

cool, and thanks for selecting my answer :) @wjustin

Profile icon
wjustin

@Bookie0 np :)

Profile icon
davidwbandel

@Bookie0 restart/shut down your computer..???? is this not a web-based ide???????????

Profile icon
CoolJames1610

oh yes im having this problem too!

Profile icon
wjustin

@CoolJames1610 orh? uh oh i hope this is not repl system crash...

Profile icon
wjustin

@CoolJames1610 lol upvoting other people so fun

Profile icon
CoolJames1610

LOL

YES

I

AGREE

HEHE
@wjustin
Profile icon
CoolJames1610

maybe :( @wjustin

Profile icon
wjustin
Profile icon
Coder100

Hello, this is a small minor problem, probably a socket connection error. Report it to bugs and the devs will have a fix for you soon!

Hopes this helps!

Profile icon
Buhron
Profile icon
CoolJames1610
Btw why are you using light mode? xD
Profile icon
wjustin

@CoolJames1610 haha actually i consistently change it back it forth for fun XD

Profile icon
CoolJames1610

@wjustin

my eyes...
Profile icon
wjustin

@CoolJames1610 nani what???

Profile icon
CoolJames1610

???? what happened? @wjustin

hehe
Profile icon
CorranTheIronMi

Even i have the problem, yet it says that this is 1 year ago, this must be a long lasting problem, i only just created a project and it isn’t working.

Profile icon
nametheuser

@CorranTheIronMi IT IS a long lasting problem. When I have that error, i just reload the page. The problem is either the computer can't handle what you've typed quickly, the internet is slow, or both.

Profile icon
PimpisaChinbura

13

Profile icon
wjustin

Here's a catch

Only one of my repls does not work
the rest work!!!!!!!

Profile icon
wjustin

@Coder100 and @Bookie0 (sry for @ ur names) do u know about pickle? it may have crashed my code or something>><><>

Profile icon
wjustin

guys here's my work something is wrong with it https://repl.it/@wjustin/Echess#main.py

Profile icon
Bookie0

sorry i dont know @wjustin