Skip to content
Sign UpLog In
This post is read-only. Explore Repls and connect with other creators on Community.View Community
The info in this post might be out of date, check out our docs instead. View docs
1

What's going on with the hosting system

elburg
elburg

I suddenly can't load any of my projects with the current hosting system (..repl.co). id.repl.co still works but I prefer the normal one. what's going on?

1 year ago
Answered by MrVooView Answer
You are viewing a single comment. View All
1
1
elburg
elburg

@CodingElf66
but this never took as long as it used to be

1 year ago
1
CodingElf66
CodingElf66

@elburg
Then it's the Replit Service error, it sometimes does that because changing URLs can be tricky; it needs to load the data and transfer it to another URL, and it needs to check if that URL is used, etc.

1 year ago
2
ruiwenge2
ruiwenge2

@CodingElf66
it’s not supposed to load a day or two lmao

1 year ago
1
CodingElf66
CodingElf66

@ruiwenge2
Yes it is if you ever tried it it would say "this may take up to 48 hours"

1 year ago
2
CosmicBear
CosmicBear

@CodingElf66
but this time it was the repl.co domain that wasn't working. Not because it had to take up to 48 hours.

1 year ago
1
ruiwenge2
ruiwenge2

@CodingElf66
you mean custom domains? If it's configured correctly it should only take like 5 seconds

1 year ago
1
CodingElf66
CodingElf66

@CosmicBear
I know. I'm saying that maybe Replit just encountered an error, but the repl.co still takes up to 48 hours, maybe he just has to wait up to it then.

1 year ago
1
CodingElf66
CodingElf66

@ruiwenge2
I did that and it said that, so idk shrug

1 year ago
1
ruiwenge2
ruiwenge2

@CodingElf66
no, you have to make sure you have the domain and the cname is correct

1 year ago