Ask coding questions

← Back to all posts
Issues with this simple site, not sure how to fix it ?
OsvaldoNYPL (0)

Hi,

I keep getting an error message at the very bottom of my css document. I tried using the developer tools to inspect the issue but i'm just not familiar with the issue.

I have a identical version of this workspace that work fine, but this one just doesn't seem to work properly. For example, If you preview the page, it gets all out of wack on the / ||||| tablet |||||/ @media query rule. Not sure how to fix this, Any help will be greatly appreciated.

Thank you!

Comments
hotnewtop
Dunce (65)

To answerer your question about the CSS errors, part of it's because you have a bunch of empty rules, although I've never used @media so I don't know if you need them even though they're empty.
The other reason is because you forgot a bracket. So your code should look like this:

@media only screen and (min-width: 980px) {
  .wrapper {

  }
  .subhead {

  }
  .content {

  }
  .quotation {

  }
  .feature-image {
    
  }
}

I'm not very knowledgeable on CSS, so you might be able to get more help if you post this question on the ask board.

DynamicSquid (4891)

@Dunce I don't think empty CSS rules causes an error... but I'm also not that good with CSS so I could be wrong

Dunce (65)

@DynamicSquid Well as far as I know CSS can't cause an error at all. So I figured OsvaldoNYPL was reffering to the green squiggly lines.

OsvaldoNYPL (0)

Thank you @Dunce, what a silly mistake. it was in fact the missing curly bracket. ! much appreciated!

DynamicSquid (4891)

Your website seems fine when I open it