Skip to content
Sign upLog in
← Back to Community

Help me!

Profile icon
rlry1111

my html code is not loading? how can i fix this?

Voters
Profile icon
kalpeshc482
Profile icon
rlry1111
Comments
hotnewtop
Profile icon
PattanAhmed

@rlry1111
Hi,
It really worked fine for me...

I think I got your problem.
Here are the steps to follow:-

  1. Restart your Browser
  2. Try with Different browser
  3. Logout and Login
  4. Fork your Repl

If any of the above worked, leave the next point
If none of the above worked, then probably it can be a Repl.it Bug, you can report it in Repl.it Bugs Section
https://repl.it/bugs
The community of Repl.it may follow up with you there.

Wait...

I think your browser is trying to block Repl.it Run due to some security measures.
Look into your Security options and make sure that Repl.it is not from one of them.

That's it
Thanks!

Hope this helps

Profile icon
rlry1111

@PattanAhmed
tks. i'll try google

Profile icon
rlry1111

doesn't work on google, and the css for IE is broken

Profile icon
rlry1111

@PattanAhmed
tried changing permissions, doesn't work

Profile icon
Coder100

image

Worked for me...

When these things happen, they are all repl.it's fault.

Here are steps to try and fix it:

  1. Restart your computer and restart your browser.
  2. Fork your repl and see if the fork works.
  3. Restart your internet.
  4. Nothing works, time to report to bugs. Make sure to tell them your OS and your browser.
Profile icon
seanlnge

Have you ran the repl or opened it in a new tab?

Profile icon
rlry1111

@SpicedSpices
i have tried to run it but it keeps saying materialistic--rlry1111.repl.co’s server IP address could not be found.

Profile icon
seanlnge

@rlry1111
I'm not sure that there is a problem, it is working perfectly for me with a red button that says start in the top left corner.

Profile icon
rlry1111

@SpicedSpices
well it just starts automatically and it does that and it never stops the loading icon in the button