Ask coding questions

← Back to all posts
HTML won't run
emmabarton

I'm trying to correct my students' work in HTML, but none of them will run -
it says replbox.repl.it refused to connect. I'm using google chrome, if that is relevant.

https://storage.googleapis.com/replit/images/1550749104112_10e9825d99032d7b8b3c31b054568b6a.pn
https://storage.googleapis.com/replit/images/1550749104738_10e9825d99032d7b8b3c31b054568b6a.pn

Voters
charlottereiber
emmabarton
Comments
hotnewtop
themaka

Hello @emmabarton -- I haven't been able to reproduce this -- I popped into your class and tried half a dozen students randomly and didn't get this issue.

I did not see a submission from "Joan Joan" though -- so perhaps I didn't check the right assignment.

Please let us know if it's still happening.

ArchieMaclean

I have this problem too

themaka

@ArchieMaclean You saw this outside a classroom? On an HTML/CSS/JS repl?

ArchieMaclean

@themaka No, on the classroom. It only happened once though. I was on a different computer than normal, so maybe that was related.

ArchieMaclean

@ArchieMaclean I was on a school windows 7 (I am normally on a chromebook)

Vandesm14

It could be a problem with repl.it, or maybe that you're not an explorer.
Are you an explorer?

ArchieMaclean

@Vandesm14 What is an explorer?

themaka

@ArchieMaclean You can make yourself an explorer by going to https://repl.it/account and opening the Roles section and enabling the Explorer role. It means you'll see the newest stuff first, but it also means you might see stuff that's still in beta and, possible, stuff that isn't working.

ArchieMaclean

@themaka ok thanks