Skip to content
← Back to Community
Error Message
Profile icon
PattanAhmed

Hi,
How to solve this problem now?
I was normally creating a Weather Forecast, and I closed the tab and when I opened it again it gave me this error.
It has my 900 lines of code, which I cannot leave it to go.
Please anyone help me.

If this is confirmed that it will not open Is there any way to restore my 900 lines into another repl.??
Or at least is there any option to see my history to copy/paste the data into another repl?

Help me out
Thanks a lot

Voters
Profile icon
shadowstorm-bra
Profile icon
TheoWinfield1
Profile icon
Shyam1567
Profile icon
Coder0001
Profile icon
MarblesAndMore
Profile icon
egyptandluxoran
Profile icon
jarnocordenier
Profile icon
zplusfour
Profile icon
ZacharyEvans1
Profile icon
DSAMaximilian
Comments
hotnewtop
Profile icon
PattanAhmed

@Coder100 @CodingRobot12 @ZDev1 @dillonjoshua68 @NDLFOREVER @JosephSanthosh @Bookie0
Thanks, guys for all your support.
And my Repl again gave that weird bug. So, I restored my latest history version again and copied all that code and created a new Repl and pasted there for my safety.
For now, I will delete this Repl and I will continue my coding there on that Repl.
Thanks, guys as it was your ideas and opinions.
Thanks a lot.

Profile icon
Coder100

you dont need to delete it!!
Repl.it usually fixes itself in an hour or so, so you can just transfer code from your fork to the actual repl @PattanAhmed

Profile icon
Coder100

in fact it loads for me rn @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@Coder100 But I was waiting 6 hours till now and my code didn't restore. So, For the sake of Safety, I did like that.
I thought that bug may repeat again in future and it would again suck me in problems
Thanks a lot for your support.

Profile icon
PattanAhmed

@Coder100 What do you mean "rn"?
Thanks

Profile icon
Coder100

right now @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@Coder100 Ok, if it returns an error then you can check my profile and get this Repl WeatherForcastApp1 if you want.

I just copied and pasted the code there in the new Repl. For the sake of my Safety :).

Thanks a lot.

Profile icon
PattanAhmed

@Coder100 @CodingRobot12 @ZDev1 @dillonjoshua68 @NDLFOREVER @JosephSanthosh @Bookie0
Thanks, guys for all your support.
And my Repl it booted when I restored my latest history version.
You all were the part of trying to restore my Repl.
You all were trying to remove this weird bug from my Repl.
My heart is full of words, I can't mention them.
You are awesome guys here!

Thanks a lot, Once again!

Profile icon
Bookie0
Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
Coder100
Profile icon
Bookie0
Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
Bookie0
Profile icon
k9chelsea2

ok brilliant

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER Thanks. I got sucked again in that same error dude :( even in the new file. I will tomorrow report it at- [email protected]
What do you suggest?
Thanks

Profile icon
k9chelsea2

yeh I agree

Profile icon
CodingRobot12

That sounds like a good idea @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Thanks for your help.

Profile icon
zplusfour
Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
ComputingSquid

Dunno try testing out parts of your code bit by bit and seeing which ones cause errors? @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@ComputingSquid Thanks.
I am trying my best!

Profile icon
dillonjoshua68
Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
Maysahruby1

Hi i am a begginner and i have no experiance but i want to help, how about you copy the code, paste it on note. Open up a new repl and paste the code there and run it. Hope this helps! Thx for trying to helping me btw and what is u r fav thing? mine is a cat so that is what i made my profile. just make your fav thing u r profile!

Profile icon
PattanAhmed

@Maysahruby1 Oh Hi,
Thanks for your support...
I have got the solution for this question!
Thanks!

Profile icon
Maysahruby1

Hi i am a begginner and i have no experiance but i want to help, how about you copy the code, paste it on note. Open up a new repl and paste the code there and run it. Hope this helps! Thx for trying to helping me btw and what is u r fav thing? mine is a cat so that is what i made my profile. just make your fav thing u r profile!

Profile icon
Maysahruby1

Hi i am a begginner and i have no experiance but i want to help, how about you copy the code, paste it on note. Open up a new repl and paste the code there and run it. Hope this helps! Thx for trying to helping me btw and what is u r fav thing? mine is a cat so that is what i made my profile. just make your fav thing u r profile!

Profile icon
Maysahruby1

Hi i am a begginner and i have no experiance but i want to help, how about you copy the code, paste it on note. Open up a new repl and paste the code there and run it. Hope this helps! Thx for trying to helping me btw and what is u r fav thing? mine is a cat so that is what i made my profile. just make your fav thing u r profile!

Profile icon
Maysahruby1

Hi i am a begginner and i have no experiance but i want to help, how about you copy the code, paste it on note. Open up a new repl and paste the code there and run it. Hope this helps! Thx for trying to helping me btw and what is u r fav thing? mine is a cat so that is what i made my profile. just make your fav thing u r profile!

Profile icon
parth800

I would like to help

Profile icon
PattanAhmed

@parth800 Cool!

Profile icon
obaidaa

Really glad that a lot of folks were taking time to help out PattanAhmed! For those of you that are interested and want to follow along check out the post here https://repl.it/bugs/p/error-in-opening-my-repl. We are currently working on this and have been able to figure out what was and is driving the issue, we are currently working on a solution at the moment.

Profile icon
PattanAhmed

@obaidaa Thanks a lot.
I really appreciate yours and other's hard works here to help me solve my bug.

Profile icon
Coder100

Hi! Fork the repl.

Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
Coder100

forking it? what do you mean
image
@PattanAhmed
I think that's what you mean?

Profile icon
PattanAhmed

@Coder100 What will forking do?
Thanks

Profile icon
Coder100

@PattanAhmed Forking is basically like restarting the repl IDE

Profile icon
PattanAhmed

@Coder100 But it also didn't work in my case now as @CodingRobot12 have tried it just now.

Thanks a lot for your support.

Profile icon
CodingRobot12
Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 I created another new Repl and named WeatherForcastApp1 and in that also the bug is available.
It's giving this error again.
So, the last thing is to email- [email protected] and see what they reply?
I have reported this error in bugs and a section called to 'report this error' (that is given in this error)
But no reply till now!

Error

Profile icon
PattanAhmed

@PattanAhmed Thanks a lot for your help

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Yes, Exactly.
Please suggest me in this regard.
Thanks a lot

Profile icon
CodingRobot12

Hmm...that's interesting. I think my strategy is only a tempoary one @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 I will patiently wait.
Thanks!

Profile icon
zplusfour

You can see the history...
By the way you can just reload the page and it will back

Profile icon
k9chelsea2

the IDE is having problems, oof lemme see if theres anything I can do

Profile icon
k9chelsea2

does github work with Repl, anyways you should report the error as its probably either the ide crashing or not having the ability to load the files, also it might be that you have run out of memeory

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER Thanks a lot.

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER In the meantime, Can I email them at- [email protected]?
Thanks

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER Or is there any way to restore my all 900 lines of code in another repl.?

Profile icon
k9chelsea2

it fine hopefully it gets solved

Profile icon
k9chelsea2
Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER Thanks, Will it return with my 900 lines of code too?

Profile icon
k9chelsea2

thats why I wanted to know about the github thingy I will look into it

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER I am scared because I never saw this type of weird messages earlier in my smaller projects.
This is the biggest project that I was doing.

Thanks for giving me hope.

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER I have done both.
Can I email repl.it at- [email protected]?
Thanks.

Profile icon
k9chelsea2

it might on scratch you can see any project unshared or shared via github

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER I don't have a Github account :(
Thanks for your effort

Profile icon
k9chelsea2

it fine as I said try the bugs and report error thing because it might be a glitch in repl.it I have had the "Oh No! The IDE is having a bot of trouble" error whenever using the debugger but whenever I reload it it works

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER OK!

Thanks

Profile icon
k9chelsea2

I reccomend waiting for an answer give it some time because they might respond with a, link that I gave you but they might not idk, its up to you but I would wait for a bit

Profile icon
k9chelsea2

wait a sec

Profile icon
k9chelsea2

it fine, also how big is the repl?

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER
I have reloaded it like 50 times, every time I reload it poops up again.
Now can I restore it another Repl?
Thanks.

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER I will surely wait.
Thanks

Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
k9chelsea2

it might be a temporary bug

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER I will wait like 3-4 days. If not any responses or results from my repl. or reports/bugs section
I will email them(support center of Repl.it) at [email protected]

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER
Isn't it Permanent?
I thought it was permanent.

Thanks alot

Profile icon
k9chelsea2

ok good idea

Profile icon
k9chelsea2

idk, but how much memory is this repl?

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER 500MB is for free for people like and me
I think Hacker plan gives more memory.

Thanks

Profile icon
dillonjoshua68

Yep, it’s best to report it... I guess they can access the database/ files which are linked to the lines of ur code and restore it... @PattanAhmed

Profile icon
k9chelsea2

no how much memory is this specific repl

Profile icon
CodingRobot12

That's kind of weird because for me, I was able to code 3000 lines without anything happening. But I guess it was simpler @NDLFOREVER

Profile icon
k9chelsea2

hmmm idk what this bug could be

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER Ok, I will wait for 2-3 days and at last, I will e-mail them at- [email protected]
Thanks for your support.

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Do you know how to solve this because this was only my project that contains 900 lines and I cannot leave it to go in the thin air.

Please help me if it is possible for you to help me in any direction. I have reported every place where it is possible for me to report my bug. But no reply till now!
The last thing left is to email them at- [email protected]
What do you say about that, Should I report them now or should I wait 2-3 days?
Please suggest to me.

Thanks a lot

Profile icon
CodingRobot12

I am not sure if I can solve this but if I remember clearly I got this message before and when I reloaded it was just fine. Maybe just wait for some time and try again a couple hours later. In the meanwhile, just report the bug now because this is an interesting one @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@NDLFOREVER it is like around 64 kb
Thanks a lot for your support.

Profile icon
CodingRobot12

Actually never mind I forked the repl and it worked! There is no error message. I am going to invite you so you can copy and paste the code to a new repl @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 I am waiting from almost 6 hours till now.
And I reported my bug wherever it is possible for me to report it.
I will e-mail them tomorrow if my code doesn't appear there.

Thanks for your support.

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 That would be an honor for me.
Thanks a lot.

Profile icon
CodingRobot12

I am sorry but never mind again because apparently when I reloaded the page it gave that same error message. I tried to fork another one and it didn't work either. Also, the weirdest part is that mind takes almost 2x more storage

image

@PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@dillonjoshua68 I reported them, But no response till now!
I will just wait
Thanks.

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Storage is not the part.
The core is just to get my code back.
Thanks a lot for your trials.

Profile icon
CodingRobot12

ok I am thinking about other ways for this problem to work @PattanAhmed

Profile icon
CodingRobot12

Also, I was just thinking if storage was a factor that caused the error message to appear @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Thanks for your effort!

Profile icon
dillonjoshua68

Oh ok... sure @PattanAhmed

Profile icon
CodingRobot12

Also, I was thinking for a bit and now I also think that the Internet may have caused this problem to happen. I think that because I am trying to load my highest storage repl and it is taking like 3 minutes already @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12
How that would be storage, It's just 64 KB?
People here actually code more than 10 MB without any issues.
Thanks a lot.

Profile icon
PattanAhmed
Profile icon
CodingRobot12

oh I also looked at your history and it is incredibly weird and strange. Unless the history is different if the person forked, something is weird about what is happening. Maybe try to access your repl from the history and see if you get the same thing

image

@PattanAhmed

Profile icon
CodingRobot12

Also it is weird because my thing just finished loading the big one @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 My internet always is stable and I would get rarely disconnected while coding here in Repl.it.
I also waited for 30 minutes hoping that it may restore my code.
And the second thing that I can access all my Repls except this.

Thanks a lot for your kind help!

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Wait for a minute.
I will try that too.
Thanks.

Profile icon
CodingRobot12

That is incredibly weird @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 My also.
It's Loading
After that Downloading files 100%
After that Booting Repl.
After that Ready
And it also shows Connected message right at the right bottom as usual.
After all that usual process I am getting this weird error

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Thanks for your support.

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 For Sure! :(
Thanks a lot

Profile icon
CodingRobot12

Wait did you try the history method? Like trying to access the history. @PattanAhmed

Profile icon
CodingRobot12

If you are wondering how to access the history, on the left side of the screen, click My Repls. Then you should see your repl. Click the three dots and you should see an option History @PattanAhmed

Profile icon
CodingRobot12

Also, maybe if 2 hours later you try and it does not work, you should probably report the bug @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Whoala.
My Repl. got Booted up by your method!
Thanks a lot for your time given for me to solve my weird bug.

Profile icon
CodingRobot12

Wait by clicking history? @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Yes, I know that!
Thanks

Profile icon
CodingRobot12

ok no problem. Tell me if it ends up loading @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 That was my final decision!
Thanks for your kind help.

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Booted up dude!
Thanks a lot for your time spent for me to solve this weird nasty error

Profile icon
PattanAhmed

Thanks a lot @CodingRobot12 !

Profile icon
CodingRobot12

oh that's interesting because back up at the post it still shows the bug @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 No, The bug disappeared completely even when I refresh it.
Thanks a lot.

Profile icon
CodingRobot12

Ok. Were you able to access the code? @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 No,
I again restored the latest history version. And it returned my code back.
For my safety, I created a new Repl. and pasted all the code there.
When I open that Repl now it again gives that error.
But no problem, I will delete that Repl and use the other one.

Thanks a lot as it was your idea

Profile icon
CodingRobot12

Ok, mark as correct answer so that other people can see how to fix errors like these? @PattanAhmed

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 OfCourse.

Profile icon
PattanAhmed

@CodingRobot12 Please can you change the picture that you have posted in that to these (Check the below pics) so that I can mark your answer.

01

02

And add this sentence too 'Please create a new Repl and paste all that code there for your safety once you got the code by restoring the latest version of the history!'..... So that other people may get this choice too.
Thanks a lot.

Profile icon
CodingRobot12

So, in order to solve this you must go look at the left bar tool and then press My Repls. Click the three dots on the side of the repl you want to change like this:

image

You should then see the history of your repl. It should look something like this:

image

Then, go to your latest version and press restore.

image

After that, it should probably work. However, just in case it doesn't work later, you should copy the code and move it to a new repl.

@PattanAhmed