Ask coding questions

← Back to all posts
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR, frogbot69.turtleman_42.repl.co sent an invalid response
FrogDude69

Ive had this issue for a while and its really buggin me, each time a create any form of html website within replit, I cant open my website in an other tab. I see the website just fine in the replit interface, but when i open it on a different tab it sent me this

This site can’t provide a secure connection
frogbot69.turtleman_42.repl.co sent an invalid response.
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

This project in peticural is an discord bot with node.js but it does the same for every html project i create

I also found out that is I put http instead of httpS in the url, the site works but i need the site to be https for something specific

If someone knows something about this issue pls share it with me

Answered by Coder100 [earned 5 cycles]
View Answer
Voters
FrogDude69
Comments
hotnewtop
Coder100

Fork the repl or something, because it is working for me now.

Probably replit was changing their expired ssl certificates.

FrogDude69

What do you mean by "Fork the relp" @Coder100
Also I just tested and I dont get the error anymore, but the page loads infinitly then send "took too long to respond"
But now this is just for this project in particular

Coder100

@FrogDude69

this is what I see

Coder100

I mean by forking the repl @FrogDude69

FrogDude69

Yes it works in the repl console but when i put the page in a new tab , it sends the mentioned error
@Coder100

Coder100

@FrogDude69

either way it works

Coder100

try hard refreshing. @FrogDude69

FrogDude69

my brains is not liking this image
i have no idea what changed but now it works
@Coder100

Coder100

lmao

its called patience

in the world of the web things break for no reason

mark as correct answer? @FrogDude69

FrogDude69

Yes how @Coder100

Coder100

click the check mark @FrogDude69