Skip to content
← Back to Community
Domain linking, please help does not work it has been over 48 hours
Profile icon
Gerardo123

(IGNORE THE CONNECTED REPL, just didn't want to share the website's code that I had a question on!)
Hello I bought a domain from godaddy and I tried to link the domain to my website on repl but it does not work. Its been over 48 hours and nothing has worked. I bought then I went to repl and clicked link to existing domain. I put in my websites domain name and then I copy and pasted the CNAME into godaddy. On go daddy I put in a new DNS record that is CNAME, where the box that says points to I pasted the CNAME from my website. For host I put www since you guys said that’s the most common one or something. Its been over 48 hours and my website has not been linked. Please help

Voters
Profile icon
linsheng1910
Profile icon
kaela123
Profile icon
HackermonDev
Profile icon
Vandesm14
Profile icon
Gerardo123
Comments
hotnewtop
Profile icon
Vandesm14

Domain linking is currently broken. I cannot get it to work as well. Sorry!

Profile icon
Gerardo123

@Vandesm14 hey I just figured it out right now. Apparently I just had to put www in the beginning before the domain link. So when repl asks for the domain type it in and put in www. FOr example www.yourdomain.com I thought it was just, yourdomain.com.

Profile icon
Vandesm14

@Gerardo123 Yes this is true. Repl.it only supports subdomains. (WHY?! Why not support root domains as well?!)

Profile icon
Stanlyhalo

@Vandesm14 Is it back up? How do you know?

Profile icon
Vandesm14

@Stanlyhalo Domain linking is back up. For subdomains only. Root domains sadly aren't working still. Ever since they released Domain linking root linking never worked.

Profile icon
ravinio

@Gerardo123
OMG I was going nuts wondering why it was not working, thank you for your comment!! Saved me from pulling my hair out!!

Profile icon
Forstaken

2 years late but:

I had the same problem, this worked for me:

  • Remove the "id" part of your url when adding the cname record, so for example:

Instead of:

somerandomidhere.id.repl.co

Do this:

somerandomidhere.repl.co

Profile icon
[deleted]

This seems to still be broken. I used freenom instead. That didn't work so I tried using cloudflare didn't work either. I don't want to waste hours waiting just to know it won't work.

Profile icon
TSelden

I'm really new to this, too, but I did it not too long ago. Try not putting 'www.' in the host. I just put it without 'https://' or 'www.'.