Skip to content
Sign upLog in
← Back to Community

Could a setting in Windows affect the proper use of repl.?

Profile icon
LaurentiuMarian

Some time ago I wrote a post asking for help with the run button being stuck on a loading loop and the open a new tab not working at all. I got some interesting answers and tried everything. On my home pc, running windows 10 home, these problems still appear, regardless of which browser I am using. On my Samsung phone, running the latest Android, everything is working perfectly. As well as on my work pc, running also windows 10 home. So, maybe I am mistaken, but could there be some faulty windows setting or some browser extension which prevents the proper work of repl.it? Thanks in advance. Wish you all a Merry Christmas!

Voters
Profile icon
shayridhtalj
Profile icon
LaurentiuMarian
Comments
hotnewtop
Profile icon
19wintersp

Certain firewalls or pieces of antivirus/family/monitoring software may block systems which replit relies on. If you do have a firewall, you might need to check if these domains are being blocked. If you open the developer console (Ctrl+Shift+I or F12, and open the Console tab) you may be able to see error messages related to failed requests. If you do see this, check if any firewalls are causing it.

Profile icon
LaurentiuMarian

@19wintersp
thank you very much for replying. I will check this out.

Profile icon
LaurentiuMarian

@19wintersp
so this is the error I am getting.
repl error

Profile icon
19wintersp

@LaurentiuMarian
Those particular failures shouldn't be too important, as they are just images. It looks like you're using chrome, can you go to the "Network" tab and reload please? Then list the domains of any requests which fail (go red).

Profile icon
LaurentiuMarian

@19wintersp

rpl error
so this is what I get

Profile icon
19wintersp

@LaurentiuMarian
Is that the only one? Click the "Blocked requests" checkbox at the top

Profile icon
LaurentiuMarian

@19wintersp

repl error 2
this is it, did as asked. Thanks, I really appreciate your help and time

Profile icon
19wintersp

@LaurentiuMarian
Hmm, might just be a Replit issue. People have been reporting issues with the run button for quite a while, and there wasn't any effect when I manually blocked it on my own computer. Sorry about that.

Profile icon
LaurentiuMarian

@19wintersp
I understand. Thanks for your time. Merry Christmas

Profile icon
19wintersp

@LaurentiuMarian
Merry Christmas to you as well :)

Profile icon
Wumi4

I don't think so. My Linux and my Android runs Repl perfectly, so I don't think the Window system will effect to Repl, also since it's just located at the Repl.it cloud. The same with extensions.

Profile icon
LaurentiuMarian

@Wumi4
Thanks for replying. I cannot seem to find a solution. Neither my home pc works (regardless of browser) nor my main work pc. I can only access the pc that repl.it works on during the weekends, in my second job. So idk, I am ready to give up :(

Profile icon
maxina

What could windows possibly have to do with repl.it? repl.it is a website, it must be something with your internet connection or your browser/search engine.

Profile icon
LaurentiuMarian

@maxina
idk...I am just wondering myself. 2 different networks, 2 different pc's and 3 different browsers do not work.