Skip to content
Sign upLog in
← Back to Community

Console not working

Profile icon
masonjam

The console is no longer responsive for some reason today. It only works in incognito mode. Does anyone know why? How do I fix it?

Voters
Profile icon
TornikeKheladze
Profile icon
LUCASDE230
Profile icon
AmanAhirwar1
Profile icon
chetan277
Profile icon
GregCarlson
Profile icon
masonjam
Comments
hotnewtop
Profile icon
Coder100

image

works for me.
Make sure that you have good internet speeds so repl.it can send out a correct response. Try hard refreshing (maybe an update occurred) or reporting to bugs: https://repl.it/bugs

Profile icon
masonjam

@Coder100
Thanks. I think it was my internet. Although the internet was working, something was weird about the speed. I reconnected my laptop to my phone's hotspot, the console started working immediately.
Then I restarted my wifi had my laptop reconnected to the internet. The console also worked.

Profile icon
Coder100

yeah
probably.
mark as correct answer please!

@masonjam

Profile icon
RYANTADIPARTHI

hmm, the console seems to be working, but if it isn't for you, try these things.

  • refresh the repl
  • restart
  • fork it
  • make a new repl
  • if all fails, report it to bugs.

https://repl.it/bugs

Profile icon
TarynCorkery

Hey, I hope this is okay to ask here. I'm having some issues with my console. The power button no longer works (well, it does, but only about half the time), and as a result, I've been resetting it by unplugging it and plugging it back in every time. I'm worried this could be doing damage to it. I will visit https://www.essaywritingland.com/ website to get help in my coursework on time. Has anyone else had a similar problem with their console? Is there maybe a way to fix it? I'll send you a picture of what the inside looks like if you want.

Profile icon
RYANTADIPARTHI

@TarynCorkery
Hi, by power button, do you mean run? And yes, an image would be helpful, thanks!