Skip to content
Sign upLog in
← Back to Community

Attackers trying to attack me πŸ˜₯πŸ˜₯

Profile icon
SleepySid

i was working on one of my projects as usual but suddenly ...

image

I did not even reloaded the page it appeared on its own Also now every time i go to that page it displays the same msg This seems a serious issue to me

just see here this is my repl ~ https://replit.com/@SudhanshuMishra/THE-HONEST-ABE

** I reported it to google ... no response yet **
plz help ~

@Coder100
@CodingCactus

Voters
Profile icon
SleepySid
Profile icon
JWZ6
Profile icon
JessejSamuel
Profile icon
Anushka07
Profile icon
Th3Coder
Profile icon
OldWizard209
Profile icon
xUnderGame
Comments
hotnewtop
Profile icon
obaidaa

Hey Everyone! Just thought I would jump in here and clarify what was going on. No one is being attacked, google chrome accidentally labeled some sites as deceptive. Two hours ago (9a pdt) we rolled back a feature that checked if browsers could access the repl.co domain. We expect that to have taken care of the issue. Please let us know if you're still seeing the "Deceptive site ahead" banner by emailing us at [email protected]!

Profile icon
SleepySid

@obaidaa
ooo I get it , thanks

Profile icon
Whippingdot

umm i am pretty sure that isn't a 'bro'

@SudhanshuMishra

Profile icon
SleepySid

@Whippingdot
lol

Profile icon
SleepySid

@Whippingdot
i removed the "bro"

Profile icon
[deleted]

@Whippingdot
xD

Profile icon
xUnderGame

Yeah, that happened to me too idk

Profile icon
SleepySid

@xUnderGame
wait what , the same happened with one another guy ... does that means it is happening with everybody πŸ€”πŸ€”

Profile icon
xUnderGame

@SudhanshuMishra
Yeah, repl changed the links to ID's and that flags it

Profile icon
ErrorbotTHE2nd

you can fix this by clicking Details and clicking continue to site

Profile icon
SleepySid

@ErrorbotTHE2nd
dude dude dude **Thats unsafe **

Profile icon
aliernfrog

Same problem.

Profile icon
SleepySid

@aliernfrog
hmmm

Profile icon
Lizardlock1223

89D9BF38-116D-4AB7-B452-8C906B33D7D7


While the problem fixes just play a game until it’s fixed. I usually do that

Profile icon
SleepySid

@Zeleninemail
or maybe use an offline editor ...

Profile icon
Lizardlock1223

@SudhanshuMishra
maybe you need to use offline editors or just go to another website page that’s allowing you to use html
6F5055CD-5E41-4428-B321-EE1D087F8767

Profile icon
Lizardlock1223

And well you can add a VPN security or add. A firewall

@SudhanshuMishra

Profile icon
Lizardlock1223

And also it never happened to me

Profile icon
Lizardlock1223

And well I know almost everything

Profile icon
Lizardlock1223

Usually hackers do that every 10 years on a random website so just turn on VPN

Profile icon
RowanFromBJC

The repl works for me, but I know for some errors on Chrome, you can type thisisunsafe (not in a text box, just type it on the error page), and it disables certain errors for a page.
I've only tried it on ERR_CERT_INVALID errors, but it might work.

Profile icon
SleepySid

@RowanFromBJC
hmmmm

Profile icon
MarcusWeinberger

No one is attacking, there's probably something wrong with replit's website configuration or chrome's security features

Profile icon
SleepySid

@MarcusWeinberger
hmm that makes sense

Profile icon
RYANTADIPARTHI

maybe try reporting, or refreshing. It should leave after a while.

Profile icon
SleepySid

@RYANTADIPARTHI
i reported it , also refreshing does not help at all πŸ˜”

Profile icon
RYANTADIPARTHI

@SudhanshuMishra
well, i guess just wait for google response.

Profile icon
SleepySid

@RYANTADIPARTHI
yeah

Profile icon
Th3Coder

It also happened to me! Don't worry, you're not alone...

Profile icon
JeffSchilders

I have the same problem in my class, please help. I have students that are working on Chromebooks.

Profile icon
OldWizard209

Yeah, I had it too:

image

and when I open repl.it instead of replit.com, I get token too old. I get the fact that replit changed domains. But everything is not yet setup right ig so I will wait...

Profile icon
SleepySid

@OldWizard209
now i get it on every repl i open ...

Profile icon
OldWizard209

Yeah, I get it even when I run the repl but also when I run a reply on a post. Can you edit the post asking some mods for some insight on this so that this problem can be fixed.(Don't ping them tho)

@SudhanshuMishra

Profile icon
SleepySid

@OldWizard209
sure

Profile icon
OldWizard209

Lol coder 100 is not a mod Lmao

@SudhanshuMishra

Profile icon
SleepySid

@OldWizard209
lol I randomly pinged whoever came in my mind